Wandafwerking

Ook voor wandafwerking is De Schilderscombinatie uw partij. Er zijn heel veel mogelijkheden tot afwerken van de wanden van verschillende soorten stucwerk tot talloze behangtypes en – decors. In iedere prijsklasse is een passende oplossing.

Stucwerk

Binnen stucwerk

Modern strak

Een van de manieren om een wand af te werken is pleisterwerk. Deze methode is relatief snel en voordelig uit te voeren, er wordt na een hechtlaag een dunne laag over het bestaande werk aangebracht. Het resultaat is een fraaie en strakke gladde muur of plafond die voor een heel andere uitstraling zorgt. Geen hak- en breekwerk met alle rommel van dien.

Robuust klassiek

Naast modern strak pleisterwerk zijn er talloze pleisters en sierpleisters om de wanden af te werken. Van grove spachtelputz tot een wat fijner wild schuurwerk, iedere soort heeft geeft een andere uitstraling en sfeer.

Buiten stucwerk

De Schilderscombinatie doet ook stucwerkzaamheden aan buitengevels. Stucwerk buiten geeft evenals binnen een aparte en gewenste uitstraling. Van robuust tot zeer strak, met een fraaie en duurzame kwaliteit. Na de voorbewerking met een hechtlaag of primer wordt de muur voorzien van de gewenste afwerklaag.

Diverse afwerkingen

Net zoals bij sierpleisters en andere binnenpleister werkzaamheden zijn er voor buiten stucwerk diverse soorten afwerkingen.. In een aantal gevallen de gehele gevel opnieuw opgetrokken en voorzien van isolatiemateriaal, waarna men begint met de opbouw van het stucwerk. Een 2 of 3-laagssysteem geeft daarna garantie voor een prachtige en solide gevel met isolerende en waterafstotende werking. In een ander geval is een hechtlaag en afwerklaag voldoende. De afwerklaag kan onder andere bestaan uit een schuureffect, glad stucwerk of een variant buitenkwaliteit sierpleister.

Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief perfecte gevel met de juiste uitstraling.

Lijsten en ornamenten

Naast pleister- en stucwerk van gevels, plafonds en wanden kan de Schilderscombinatie ook klassieke of moderne lijsten en ornamenten plaatsen voor een heel specifieke sfeer en uitstraling. In veel gevallen kan dit aangebracht worden op de bestaande plafonds of wanden.

Behangwerk

Behang is een sfeermaker bij uitstek en de mogelijkheden van wanddecoratie zijn enorm. Zo zijn er in de glasvezel- en glasvlies behang, de laatste jaren enorm veel soorten en structuren ontworpen. Daarnaast zijn er de klassieke Engelse behangsoorten, talloze moderne uitvoeringen en alles daar tussenin.

De laatste jaren is de vraag naar behang weer flink toegenomen, zo zijn er behang soorten met vinyl, papier of natuurproducten, die beter plakken en een geheel nieuwe trend neer zetten op zowel klassiek als modern gebied.

Glasvliesbehang

De Schilderscombinatie heeft ruime ervaring in klassiek behangwerk en het moderne glasvlies.

Glasvlies is er in veel varianten met een andere structuur. Het grote voordeel van glasvlies is dat het uitermate geschikt is om een strakke afwerking van oudere en beschadigde wanden mogelijk te maken, daarom wordt het veel gebruikt voor het herstellen van wanden of plafonds met veel scheuren. Ook in het kader van veiligheid is glasvlies een goede keus, het materiaal is brandvertragend. Met glasvliesbehang kiest u voor een zeer duurzame en functionele oplossing van hoge kwaliteit.

Fotobehang, patroon- en overig behang

Een bijzondere toepassing van behang is het zgn. fotobehang. Met fotobehang kun je een wand of plafond voorzien van je eigen favoriete afbeelding. Uniek en indrukwekkend.

Verder kan De Schilderscombinatie alle gewenste patroonbehangen of vinylbehangen voor u aanbrengen.

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar