Spuittechniek

Naast het gewone schilderwerk biedt De Schilderscombinatie ook spuitwerk aan, niet alleen voor plafonds en wanden maar ook houtwerk of kunststof onder andere meubels, deuren en kozijnen. Efficient en prachtig.

Particulier

Een totaal andere sfeer. De bestaande keuken of meubels op korte termijn compleet anders en super strak. Radiatoren, radiatorkasten, deuren en kozijnen alles is mogelijk. Wanneer de structuur van uw wand van groot belang is voor de algehele sfeer biedt spuittechniek nog meer voordelen. Wanneer men kiest voor het sausen van deze oppervlakken komt het namelijk vaak voor dat de structuur (deels) verloren gaat. Aan de hand van spuittechniek blijft de structuur netjes behouden en zal de algehele sfeer dus in ieder geval niet verdwijnen.

In alle gevallen blijft de structuur van wand (ook gipsproducten, spachtelputz en structuurverven) of meubel behouden. Afhankelijk van de situatie kan De Schilderscombinatie ter plekke spuiten of in onze werkplaats. Bijvoorbeeld ook het reinigen, stralen en spuiten van uw hekwerk.

Bedrijf

Groot of klein, hoog of laag. Voor het spuiten van uw kantoor of bedrijfsruimte kunnen wij met onze mobiele spuitapparatuur op iedere werkplek terecht. Een van de kenmerken van spuitwerk is de grote capaciteit; binnen korte tijd kunnen grote oppervlakten zeer netjes gespoten worden. In de namiddag beginnen en ‘s-ochtends een nieuw kantoor.. Niet alleen de wanden maar ook bijvoorbeeld lastig te sauzen ornamentenplafonds en systeemplafonds.

Speciaal werk: Brandvertragende en antisone (akoestisch) materialen moeten voldoen aan gestelde eisen, De Schilderscombinatie kan u dit werk aanbieden met de juiste certificaten.

Nevel?

Een veel gehoord nadeel van spuittechniek is de nevel die vrijkomt. Met behulp van de nieuwste apparatuur en de juiste voorzorgsmaatregel is het spuiten van een gestoffeerde woning geen probleem.. We maken gebruik van de meest moderne technieken en onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van de risico’s en zullen er daarom het maximale doen om de overlast hiervan tot een minimum te beperken en de kamer zo op de juiste manier te spuiten.

offerteaanvraag

 

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar