Schildersbedrijf Warmond

In Warmond heb je keuze uit veel schildersbedrijven voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en andere binnenshuis werkzaamheden. De Schilderscombinatie heeft inmiddels vele jaren ervaring met het schilderen en opknappen van huizen en bedrijfspanden in Warmond en omstreken. Ons schildersbedrijf staat bekend als een zeer betrouwbare en kwalitatieve schilder in Warmond en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Werkwijze Schildersbedrijf Warmond

De persoonlijke benadering van Mike Omtzigt en zijn team zie je terug in de werkwijze. De Schilderscombinatie heeft daarom puntsgewijs de werkwijze op een rij gezet. De werkwijze bestaat uit 6 overzichtelijke stappen:

  1. Wij komen eerst bij je langs om kennis te maken, de wensen en het werk te inventariseren en u te adviseren.

  2. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende en transparante offerte.

  3. Indien je akkoord gaat dan maken wij een afspraak over de start- en einddatum, mochten er aanpassingen nodig zijn doen wij dit uiteraard in overleg.

  4. We gaan van start met de uitvoering van de werkzaamheden!

  5. Als we klaar met de werkzaamheden dan volgt de oplevering. We komen dan bij je langs om alles na te lopen. Uiteraard is er dan ruimte voor vragen en / of opmerkingen over het afgeleverde werk.

  6. Na een half jaar nemen we contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan graag bij je langs om te checken of alles nog steeds naar wens is. Uiteindelijk na verloop van tijd nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een zgn. controlecontact. Op dat moment bekijken en bespreken wij de kwaliteit van het werk en de klanttevredenheid.

Schildersbedrijf Warmond offerte aanvragen

De Schilderscombinatie is een goedkope schilder in Warmond. Je kunt van Mike dus een scherpe vrijblijvende offerte ontvangen die concurrerend is met andere schildersbedrijven in Warmond.

Contact

Je kunt ook direct contact opnemen met De Schilderscombinatie, Mike Omtzigt belt je dan persoonlijk terug om je te woord te staan.

Je kunt Mike bellen via dit telefoonnummer: 06 52 695 048

Uiteraard kun je hem ook een mailtje sturen: info@deschilderscombinatie.nl.

Mike geeft binnen 24 uur antwoord op je mail.

 offerteaanvraag

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar