Schildersbedrijf Leiden

Op zoek naar een betrouwbaar Schildersbedrijf Leiden? De Schilderscombinatie van Mike Omtzigt is een gespecialiseerd schildersbedrijf uit Leiden. Mike en zijn team hebben vele jaren ervaring met het schilderen en opknappen van huizen en bedrijfspanden in Leiden en omstreken. Wij staan bekend als een zeer betrouwbare en kwalitatieve schilder en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We nemen de tijd, zijn snel in het opstellen van een offerte en de prijs/kwaliteit is hoog.

Werkwijze De Schilderscombinatie

Van kennismaking tot een zogenaamde controlecontact. De persoonlijke benadering, ervaring en flexibiliteit van Mike Omtzigt en zijn team zie je terug in de werkwijze. De Schilderscombinatie heeft daarom puntsgewijs de werkwijze op een rij gezet. Nieuwsgierig naar de werkwijze? Klik hier voor onze werkwijze of op de onderstaande link om een aantal referenties van geholpen klanten te lezen.

Klik hier om een aantal referenties te lezen

Schildersbedrijf Leiden offerte aanvragen

Je huis of kantoor laten schilderen is een grote uitgaven. Het gaat om vertrouwen, referenties en vooral de prijs. Van Mike kun je een scherpe offerte ontvangen en met zijn jarenlange ervaring ook kwaliteit en uitstekende service. Naast een scherpe offerte voor een schildersklus kun je van Mike ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor andere werkzaamheden zoals stucen, wandafwerking en houtrotrenovatie. En zoals het overal werkt, hoe meer werk voor de Schilderscombinatie hoe beter de prijs. Oftewel een nog scherpere prijs!

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar