Referenties

Niets maakt ons blijer dan tevreden klanten. Daar doen we het voor! Lees hier een aantal reacties en bekijk de foto’s van ons schilderswerk.

Ingrid

“Ik ken Mike Omtzigt en zijn bedrijf als betrouwbare vakmensen. Ik hecht zeer aan de uitstraling van mijn huis. Omdat ik in een beeldbepalend pand woon, in het centrum van Leiden, moet het huis ook passen in de omgeving. Mike adviseert mij over de te gebruiken verf en kleur. Het schildersbedrijf werkt zeer zorgvuldig en nauwkeurig. Ik vertrouw op de hen voor zowel het binnen- als buitenwerk en zal hen in de toekomst zeker weer inhuren.”

Gerdi

“Mike Omtzigt en zijn team hebben bij mij het buitenwerk geschilderd. Mike is bovenal een prettig mens en zeer betrouwbaar. Daarnaast leveren ze perfect schilderwerk. Ze werken zeer netjes en precies en leggen daarmee een mooie basis.”

Harry

“Met mijn gezin bewoon ik een monumentaal pand aan één van de singels in Leiden. In de zomer van 2009 maakten wij kennis met Mike Omtzigt, hij kwam de voorgevel schilderen. Die staat er weer prachtig bij. Omdat we daarover heel tevreden waren gaven we hem nog twee klussen in onze woning. Vooraf kregen we keurig een prijsopgave, hij had het werk zorgvuldig opgenomen. Er was een strak schema en het moest op tijd klaar zijn. Het was op tijd, binnen budget en er werd gewoon keurig werk geleverd. Dagelijks werd er zoveel als mogelijk opgeruimd en schoongemaakt, voor een gezin heel belangrijk want het leven gaat gewoon door.

Binnenkort komt hij voor ons binnen- en buitenwerk een meerjarig onderhoudsplan ontwerpen. Voor ons is dat makkelijker budgetteren, voor hem is het de zekerheid van een bepaalde hoeveelheid werk door de jaren heen. Wij kunnen op basis van onze ervaringen niet anders zeggen dan: als u schilderwerk heeft, vooral ook als het om een monument gaat, schakel Mike Omtzigt in. Betrouwbare vakmensen en nog aardig ook.”

 

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar