Overige Werkzaamheden

Klein timmerwerk

In sommige gevallen is er een timmerman nodig.

Voor het kleinere timmerwerk zoals een raam, een deur, een aantal kozijnen of een plafond vernieuwen kan De Schilderscombinatie u adviseren en helpen. Flexibel en vakkundig wordt het werk gedaan en direct afgewerkt. Het is altijd handig om alle werkzaamheden onder te brengen bij één partij.

De timmerman meet het werk in, doet waar mogelijk voorbereidend werk in de werkplaats en maakt een afspraak en handelt bij u alles direct af.

Gevelreiniging en impregneren

Isolatie en vochtwering zijn belangrijke aspecten van een fijn wooncomfort en goede staat van onderhoud van uw pand. Soms is het verstandig en voordelig om de gevel te reinigen en te impregneren ofwel hydrofoberen. De reiniging is voor een goede hechting en gebeurt met warm leidingwater onder hoge druk zonder toevoeging van chemicaliën, chemicaliën reinigen optisch beter maar zijn schadelijk voor voeg, steen en milieu. Na droging wordt met een ‘plantenspuit’ het impregneermiddel royaal opgebracht. Het resultaat is een isolerende en vochtwerende transparante laag op de buitengevel. U heeft geen last van intrekkend vocht en u bespaart op de stookkosten.

Schadeherstelwerkzaamheden

Schade kan op allerlei manieren ontstaan; schade is altijd vervelend en brengt veel rompslomp met zich mee. Het is van belang dat u snel en goed geholpen wordt en het herstelwerk snel plaatsvindt. De Schilderscombinatie heeft die kracht en de juiste mensen. Het herstel van waterschade, inbraakschade of rook-, roet- en brandschade wilt u snel geregeld hebben; De Schilderscombinatie realiseert dit, van schadeopname tot daadwerkelijk herstel.

Wanneer u een schade meldt bij De Schilderscombinatie zorgen wij voor een snelle en gedegen offerte. Deze offerte wordt de volgende dag door u ontvangen, zodat u deze direct kunt doorsturen naar uw verzekeraar. Met een beetje medewerking is uw schade dan op korte termijn geregeld.

Glas zetten

Voor alle soorten glas kunt u bij ons terecht. Van dubbel isolerend glas tot monumentaal glas, In samenwerking met de gespecialiseerde groothandel levert en plaatst De Schilderscombinatie alles wat nodig is en waar mogelijk wordt de afwerking direct gedaan zodat u een minimum aan last hebt.

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar