Nachtschilder

De Schilderscombinatie is een schildersbedrijf uit Leiden, gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Deze werkzaamheden doen wij zowel overdag als in de nacht voor huizen en bedrijfspanden. Ontvang je overdag klanten, heeft het haast of mogen je medewerkers niet gestoord worden tijdens het werk? Door je huis of bedrijfspand te laten schilderen door een nachtschilder zit je niet in de stank en stof en heeft niemand last van de schilders en natte deuren of wanden.

Nachtschilder voordeel

Het grote voordeel van een nachtschilder is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn omdat we simpelweg sneller klaar zijn. In de nacht lopen wij niemand in de weg en kunnen er geen ongelukjes gebeuren als per ongeluk een natte deur of wand aanraken. En wanneer je thuis of op kantoor komt is alles droog en fris.

Nachtschilder offerte aanvragen

Wij zijn sneller klaar en niemand heeft last van ons. Hierdoor kun je van Mike Omtzigt zoals altijd een gratis en scherpe vrijblijvende offerte verwachten. Benieuwd geworden naar de prijs? Verzend een mail naar info@deschilderscombinatie.nl of bel 06 52 695 048 en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte en/of advies. Je kunt ook een gewenste dag en tijdstip opgeven zodat Mike je terugbelt op het door jou gewenste moment.

Overige werkzaamheden

Naast het binnen- en buitenschilderwerk richt De Schilderscombinatie zich ook op andere werkzaamheden. Hieronder kun je kiezen uit één van de werkzaamheden.

Wandafwerking
Houtrotrenovatie
Spuittechniek

Ook voor deze werkzaamheden kun je een scherpe en vrijblijvende offerte verwachten van Mike Omtzigt.

 

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar