Klantgerichtheid

Bij De Schilderscombinatie staat de klant en zijn wensen voorop.; een tevreden klant is de beste klant.
Met onze klantgerichtheid willen wij een plezierige en langdurige relatie opbouwen en behouden.

Prijs/kwaliteit

Alles draait om kwaliteit; van juiste productkeuze tot de mooiste kleur en het juiste onderhoudscontract. De Schilderscombinatie is kwaliteit in alle aspecten, daarom kunnen wij ook een garantieregeling geven op het verrichte werk. Door efficiënt te werken in combinatie met de juiste producten en technieken hebben wij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Een goede kwaliteit betaalt zich altijd terug en is een goede investering op korte en lange termijn.

Betrouwbaar

Onder alle omstandigheden is De Schilderscombinatie uw betrouwbare partner. Wij leveren vanzelfsprekend wat er gevraagd wordt, of het nu gaat om het geven van advies of het uitvoeren van het werk, wij doen wat er afgesproken is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In deze tijd is het een prima uitgangspunt dat er oog is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Geen loze kreet maar bewust en respectvol omgaan met de omgeving, milieu en het eigendom van de klant. Daarom maakt het deel uit van onze kijk op ondernemen en in de dagelijkse routine. Van productkeuze tot afvalbeheer.

Op maat

Wij zijn specialisten in het op maat aanbieden en uitvoeren van het werk. In overleg met de klant wordt ieder onderdeel, groot of klein, gedegen doorgenomen en besproken. Op deze manier wordt het werkelijk advies en werk op maat.

Helder

Na de bezichtiging wordt een offerte opgesteld; in deze offerte vind u een zeer duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en de opbouw van de kosten. Op deze manier weet u exact waar u aan toe bent en ontstaan er geen verrassingen tijdens het werk en oplevering.

24 uurs service

Service is een belangrijk woord bij De Schilderscombinatie. Als de nood aan de man is bij bv. lekkage of een andere spoedklus of als het bedrijf 24/7 draait staan we ervoor om de klus te klaren. We hebben voor hete vuren gestaan, altijd geregeld.

Nieuwe technieken en producten

Om het beste resultaat te behalen zijn soms de nieuwste technieken en producten nodig; in een ander geval weer traditioneel. De Schildercombinatie heeft alles onder één dak.

Kleur- en interieuradvies

Wilt u een complete restyling en compleet wat anders?? Dan is overleg met de schilder een leuke optie maar onvoldoende. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde stylingadviesburo’s in de regio die u graag van een professioneel advies voorzien.

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar