Goedkope Schilder

Goedkope Schilder Leiden en omstreken

De Schilderscombinatie is een goedkope schilder uit Leiden. Onze schilders hebben vele jaren ervaring met het schilderen en opknappen van huizen en bedrijfspanden. Wij staan bekend als een zeer betrouwbare en kwalitatief schildersbedrijf en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Naast Leiden voeren wij ook opdrachten uit in o.a. Voorschoten, Oegstgeest, Warmond en Sassenheim. Maar ook de plaatsen in de omgeving Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle locaties >>

Goedkope schilder offerte

Prijs/Kwaliteit is het belangrijkste en daar staat de Schilderscombinatie voor. Uit ervaring kunnen wij spreken dat we een goedkope schilder zijn die ook werkelijk kwaliteit levert. Lees hiervoor onze referenties. Zowel voor als na de klus staan wij voor je klaar. Benieuwd geworden naar onze prijzen? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte of laat je terugbellen door Mike Omtzigt. Geef je gewenste dag en tijd op en Mike belt je wanneer het jou uitkomt. Je kunt Mike Omtzigt ook zelf bellen -06 52 695 048- voor meer informatie en/of advies.

Overige werkzaamheden

De Schilderscombinatie is niet alleen een goedkope schilder voor het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Qua prijs/kwaliteit zijn wij ook concurrerend voor andere werkzaamheden. Ook voor deze projecten kun je een scherpe vrijblijvende offerte verwachten van Mike Omtzigt. Maak hieronder je keuze en lees meer over onze werkzaamheden.

Wandafwerking

Houtrotrenovatie

Spuittechniek

Winterschilder

Nachtschilder

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar