Buitenschilderwerk

De Schilderscombinatie is een schildersbedrijf uit Leiden, gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Het buitenschilderwerk is waarschijnlijk één van de belangrijkste onderdelen van onderhoud. Hout en muren verdienen regelmatig aandacht om in goede conditie te blijven en waar nodig een representatieve en mooie uitstraling te hebben. Of het groot of klein werk is, monumentaal of nieuw, bij ieder pand inspecteren een buitenschilder vooraf o.a. de hechting, laagdikte, afwatering, kitnaden, sluitingen en houtverbindingen. De buitenschilder bespreekt de staat van onderhoud en opties voor de aanpak. In overleg worden de wensen en consequenties vastgesteld.

Jarenlange ervaring met buitenschilderwerk

Onze buitenschilders hebben jarenlange ervaring en zijn flexibel. Buitenwerk is een goede investering die zich altijd  op termijn terugbetaald. Tevens is er de mogelijkheid tot het opstellen van een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract is uw pand, ook op lange termijn, altijd in prima  conditie en heb je zonder omkijken jarenlang plezier en inzicht in de financiële consequenties nu en de komende 10 jaar. Tip: laat je huis in de winter met korting schilderen.

Klik hier voor meer informatie over de Winterschilder >>

Verftechnisch advies van onze buitenschilder

Wanneer nodig wordt  voorafgaand  het schilderwerken een verftechnisch advies opgesteld door onze buitenschilder. Een verftechnisch advies wordt opgesteld door een onafhankelijke specialist.  De hulp van de specialist wordt op gewenste momenten ingeroepen.

De specialist  beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjarig onderhoudsplanning gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over Binnenschilderwerk >>

BelMijTerug
offerteaanvraag
Werkwijze
  • Snel een offerte
  • Nachtschilder
  • Particulier en zakelijk
  • Jarenlange ervaring
Contact

De Schilderscombinatie is de hele dag bereikbaar